Honda Life - Generaţie nouă

Honda a lansat în Japonia noua generaţie a micului automobil de oraş denumit Life.

Honda Life - Generaţie nouă Honda Life - Generaţie nouă

Citadina este complet dotataNoul model va fi comercializat în ţara de origine din 7 noiembrie anul acesta de la preţ de aproape 9650 de dolari, producătorul japonez dorind să livreze până la 13.000 de astfel de modele lunar. Noua propunere din segment vine dotată cu un motor de doar 0,66 litri şi doar 3 cilindri, disponibil atât aspirat cât şi turbo, cuplat la o transmisie automată cu patru trepte.

Trei nivele de echipare sunt disponibile: Live G-type ca echipare de bază, apoi Life Diva cu un bodykit uşor sportiv şi versiunea de top Life Pastel, existând posibilitatea ca opţional modelul să fie dotat şi cu transmisie integrală. Care, dacă e să ne întrebaţi pe noi, pe un model cu un motor de 0,66 litri destinat traficului urban şi echipat şi exclusiv cu o cutie automată este total nefolositoare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.