Honda NSX - nou video spion

Finlandezii de la Worldcarfans.com ne oferă o perspectivă destul de apropiată de realitate referitor la viitorul supercar japonez Honda NSX. Plus un nou video cu maşina camuflată!

Honda NSX - 550 CP si 570 NmNoua generaţie a supercarului japonez Honda NSX are o misiune grea, deoarece inginerii de la Honda au un target precis: să bată recordul de circuit al lui Nissan GT-R şi să îi ţină piept viitorului Lexus LF-A. Motorul V10 va dezvolta 550 CP şi 570 Nm şi va avea cilindreea de 5,5 litri, urmând a beneficia şi de tehnologia de dezactivare a 5 cilindri, pentru o mai bună economie de combustibil.

Configuraţia interioară va fi cu 2+2 locuri, iar cutia de viteze va avea opt trepte şi va fi de tipul secvenţial, cu acţionare de la padelele din spatele volanului. Tracţiunea integrală Super Handling All-Wheel Drive, modificată pentru un comportament racing, nu va lipsi din meniu.

Maşina este aşteptată pe piaţă la sfârşitul anului 2010, pentru un preţ de pornire estimativ de peste 110.000 euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.