Hot-Rod Extrem

Că mania maşinilor preparate este extrem de răspândită în America nu mai este un secret pentru nimeni. Dar industria de gen reuşeşte încă să surprindă.

Hot-Rod Extrem Hot-Rod Extrem
Purtând numele de Diavolul Tasmanian, modelul Ford din 1912 a trezit interesul tuturor pasionaţilor de hot-rod prezenţi la un eveniment specific in Bennington. Informaţiile nu sunt multe despre acest model, însă pozele apărute iniţial aici fac de multe ori cât o mie de cuvinte. Maşina atrage privirea de la început printr-o calitate foarte  buna a fabricaţiei caroseriei din lemn. Motorul, aşa cum îi stă bine unui hot-rod, este complet dezvelit, lăsând la vedere o "pădure" de carburatoare. În partea din spate avem nu mai puţin de 12 (!!!) ţevi de eşapament.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.