Huanghai Plutus Pick-Up

Nu doar maşinile europene sau asiatice sunt copiate de chinezi. Iată că ultima victimă a lor pare să fie un Chevrolet Silverado.

Huanghai Plutus Pick-Up Huanghai Plutus Pick-Up
Hunghai Plutus Pick UpChinezii de la Huanghai, subsidiar al Liaoning SG Automotive Group, sunt cunoscuţi pentru copiile făcute pe baza lui SsangYong Rexton, Pontiac Torrent sau Lexus RX. Ultima realizare a lor vine să copieze la exterior fără nici o jenă o icoană americană, Chevrolet Silverado. În condiţiile în care un pick-up veritabil precum Nissan Navara a avut serioase probleme la testele EuroNCAP, mai are rost să ne întrebăm ce rezultate poate să scoată o conservă chinezească?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.