Hyundai Coupe - facelift

Atunci când a apărut pe piaţă, designul lui Hyundai Coupe a fost foarte apreciat. Dar timpul a trecut şi, pentru a rămâne în atenţia publicului, modelul a suferit de curând o a doua schimbare la faţă, pentru aceeaşi generaţie.

Hyundai Coupe - facelift Hyundai Coupe - facelift

Hyundai Coupe a fost vândut în peste 220.000 de modele, dintre care mai bine de 70.000 în Europa. Cunoscut în afara bătrânului continent sub numele de Tiburon, noul Coupe a primit un designul nou, blocurile optice "afumate" şi nasul reliefat pe capotă creând un aspect unic, completat de noile praguri sport.

Din păcate, noua versiune nu mai păstrează clasicele guri de aerisire laterale în formă de branhii de rechin, renunţându-se la acestea în favoarea unor linii mai curate. Interiorul a fost şi el modificat, planşa de bord fiind luminată acum cu ajutorul unor LED-uri albastre. Platforma tehnică a rămas neschimbată, gama de motorizări fiind asigurată de propulsoarele de 2,0 litri şi 138 CP şi un V6 de 172 CP dezvoltaţi dintr-o cilindree de 2,7 litri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.