Hyundai i10 Electric

Hyundai vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu un vehicul complet electric, ce va intra în producţia de serie încă de anul viitor.

Hyundai i10 Electric Hyundai i10 Electric

Reţeta noului Hyundai i10 pare foarte simplă la prima vedere: se montează un motor de 49 kW şi un grup de baterii de 16 kWh şi avem deja un model electric. Acesta se va produce chiar şi în serie şi va fi livrat pentru început în Coreea de Sud către instituţiile publice.

Cu bateriile încărcate modelul ajunge la o viteză de top de 130 km/h şi are o autonomie de 160 de kilometri. Mai multe detalii la Salonul Auto de la Frankfurt

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.