Hyundai i20 - galerie oficială

Hyundai pregăteşte un înlocuitor pentru pentru modelul Getz, substituent ce se va plasa după cum o spune şi numele, i20, între i10 şi i30

Influente de i10Hyundai pune punctul pe "i" în clasa compactă cu modelul i20, definitivând oferta automobilelor în două volume pentru oraş. Desenat în Germania la Russelsheim, modelul se anunţă foarte european. Faţă de predecesorul său i20 a crescut în dimensiuni, având o lungime mai mare şi un ampatament sporit.

Noul model citadin de la Hyundai se anunţă şi mai ecologist, existând o versiune i-blue, foarte cumpătată cu consumul şi destul de reţinută în emisii. Această versiune "verde" va fi dotată cu un motor 1.4 CRDi de 90 CP, cuplat la o cutie în şase rapoarte. Modelul va prezenta pneuri cu rezistenţă redusă la înaintare şi multe alte elemente gândite în spirit aerodinamic.

Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris din Octombrie şi va fi destinat pieţelor din Europa, Asia şi America Latină, nord-americanii urmând să fie privaţi de acest model

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.