Hyundai i800

Atunci Hyundai vine cu o propunere interesant: un minibus cu gene de automobil dar care poate transporta 8 pasageri şi 800 de litri de bagaje.

Hyundai i800 Hyundai i800
Hyundai i800Monovolumul este în mod tradiţional maşina de familie, a oamenilor cu mulţi prieteni sau a micilor afacerişti. Iar atunci când acesta devine puţin deficitar la capitolul spaţiu ce ai de ales astfel încât să nu ajungi să conduci auto utilitare? Hyundai este de părere că are soluţia perfectă cu noul i800, un model situat între un monovolum clasic gen Renault Espace şi un VAN precum Renault Trafic.  Coreenii se laudă cu un interior de maşină. un bord parcă împrumutat de la MPV-ul Kia Carens, locuri pentru 8 pasageri şi spaţiu suficient pentru bagaje, un aspect destul de important, numărul de litri ai portbagajului fiind redus şi în cazul monovolumelor mari atunci când sunt folosite şi ultimele două locuri.

Sistemul de sunet cu şase boxe şi gurile de ventilaţie pentru locurile spate asigură un confort optim, în timp ce airbagurile frontale şi centurile în trei puncte la toate locurile asigură o siguranţă decentă. Jantele de aliaj sunt standard, ESP-ul este şi el prezent iar transmisia pe puntea spate este asigurată de un propulsor diesel cu intercooler şi turbină cu geometrie variabilă de 2,5 litri. Cu o putere maximă de 170 CP şi un cuplu de 392 Nm, noul i800 are un consum de 7 litri la  suta de km şi o autonomie ce depăşeste 1000 de km. În ciuda lungimii de peste 5 metri, manevrabilitatea este la cote înalte, ceea ce nu se poate spune şi despre preţ, modelul costând sub 20.000 de lire sterline, o ofertă mai mult decât avantajoasă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.