Hyundai Santa Fe facelift

Hyundai a prezentat în Coreea de Sud faceliftul SUV-ului Santa Fe, ce urmează a intra la vânzare pe piaţa locală din luna iulie.

Hyundai Santa Fe facelift Hyundai Santa Fe facelift

Schimbările exterioare se rezumă la cele clasice: spoilere, oglinzi şi jante în timp ce în interior câteva detalii sunt şi ele noi. Principala noutate însă, constă în două motoare diesel, de 2.0 şi 2,2 litri cu puteri de 184, respectiv 200 CP. Nici cuplu maxim nu este uitat, 392 Nm pentru versiunea de 2.0 litri şi 436 Nm pentru 2.2.

Ambele motorizări vor fi cel mai probabil cuplate cu transmisii manuale. În Europa faceliftul va fi prezentat cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.