Hyundai Sonata Facelift în China

Hyundai a lansat în colaboarare cu Beijing Automotive Holdings noua Sonata, în realitate un facelift al modelului comercializat până de curând în toată lumea.

Hyundai Sonata Facelift în China Hyundai Sonata Facelift în China

Unde e cromul?Asiaticii s-au limitat la modificări la nivelul designului exterior, în interior puţine schimbări fiind aduse. Noul model va fi construit în noua fabrică Hyundai din China, de care începem deja să ne indoim de a sa calitate. Dacă vă uitaţi atenţi, lipseşte ornamentul cromat de la baza geamurilor faţă.

Aşa este modelul sau un angajat model a luat o pauză de cafea prea lungă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.