În mai puţin de un an apare Dacia monovolum

Francezii de la AutoPlus sunt, din nou, principalii furnizori de imagini cu viitoare modele ale grupului Renault. În cazul de faţă avem noua Dacia monovolum.

În mai puţin de un an apare Dacia monovolum În mai puţin de un an apare Dacia monovolum

Design cu o credibilitate ridicataPotrivit celor de la incont.ro, imaginile alăturate sunt furnizate de cei de la AutoPlus şi ne arată primele detalii cu viitorul monovolum de la Dacia, care se află deja în teste, momentan sub o caroserie de Logan MCV. Având în vedere experienţa din trecut cu schiţele furnizate de AutoPlus, este foarte posibil ca ceea ce vedeţi în imaginile alăturate să fie foarte apropiat de versiunea de serie.

Francezii afirmă că modelul va avea 7 locuri şi va concura cu cele mai importante modele de la producători consacraţi precum Volkswagen, Ford sau Peugeot. Pornindu-se de la platforma tehnică furnizată de Dacia Logan MCV, inginerii francezi au creat o maşină cu uşi culisante spate şi care în viitor va beneficia şi de o versiune derivată pentru a intra pe segmentul unor modele precum Volkwagen Caddy şi Renault Kangoo. Motorizăile sunt în mare parte preluate de la actualele modele Dacia.

Lansarea va avea loc cel mai probabil anul viitor, alături de noua Dacia City, un vehicul de clasă mini, care va deveni cel mai ieftin model din gama constructorului autohton.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.