Infiniti Essence Concept la Geneva 2009

Autor: Oraan Mărculescu 05 mart. 2009 Prezentări

Essence - Dynamic Adekaya5.03.2009: LIVE PROMOTOR

PRIMELE POZE LIVE CU NOUL CONCEPT INFINITI ESSENCE surprinse de Promotor.ro în direct din standul Infiniti la Geneva 2009!

VEZI GALERIA FOTO!

Dacă aţi revenit din galeria multimedia, vă putem dezvălui de ce aţi zăbovit atâta timp privind imaginile lui Inifiniti Essence: este vorba de un nou stil de design "Dynamic Adekaya", prin care acest concept se prezintă ca o maşină sport non-agresivă, cu forme sofisticate care fac trimitere către natură şi cunoscuta meditaţie asiatică.

Alte comentarii despre aspectul maşinii sunt de prisos – merită, totuşi, amintit că designerii doresc să transpună multe dintre ideile stilistice ale acestui concept pe modelele viitoare de serie. Ceea ce nu e absolut deloc un lucru rău.

Cockpitul - cocoon pentru soferInteriorul de mare clasă te duce cu gândul, atât prin aspect, cât şi prin finisare, la modele superexclusiviste, cum ar fi chiar Bugatti Veyron. Tehnologia de avangardă este disimulată de un habitaclu construit în jurul şoferului, al cărui cockpit seamănă cu un "cocoon", destinat plăcerii de a conduce. Interesant, spiritul practic nu lipseşte, portbagajul fiind suficient de încăpător pentru un set de genţi special create de Louis Vuitton.

Colaborare cu Louis VuittonPropulsia acestui coupe este asigurată de un sistem hibrid, al cărui rezultat atinge 600 CP. Motorul pe benzină este un V6 de 3,7 litri dotat cu două turbocompresoare şi dezvoltă 440 CP. Motorul electric, conceput după o nouă tehnologie "3D Motor", dezvoltă 160 CP, fiind deosebit de compact şi plasat între motorul cu ardere internă şi transmisie.

Dintre tehnologiile expuse de Infiniti Essence mai face parte un sistem integrat de securitate activă şi pasivă, denumit "Safety Shield". Acesta conţine, printre altele: DCA (Distance Control Assist), LDP (Lane Departure Prevention), SCP (Side Collision Prevention) şi BCP (Back-up Collision Prevention) – practic, maşina fiind asigurată împotriva coliziunilor din orice direcţie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide