Infiniti G25 – nouă versiune de bază

Infiniti G25 preia rolul de cel mai accesibil model Infiniti, venind cu un motor pe care pragmaticii europeni l-ar putea găsi la fel de satisfăcător.

Infiniti G25 – nouă versiune de bază Infiniti G25 – nouă versiune de bază

Infiniti înţelege că pentru a fi competitivă are nevoie şi de motoare mai mici. Deşi acest lucru se aplică în principal în Europa, Infiniti se gândeşte totuşi şi la americani şi prezintă versiunea Infiniti G25 la Pebble Beach. Aşa cum indicativul o spune sub capotă se află un motor de 2.5 litri V6 de provenienţă Nissan care dezvoltă 218 CP şi un cuplu de 253 Nm. Cu acest motor vine aceeaşi cutie automată cu 7 rapoarte disponibilă şi pe G37.

Partea bună este că Infiniti nu face nici un fel de rabat la lux şi la această versiune de bază şi G25 vine cu scaune de piele ajustabile electrice, Automatic Temperature Control, un sistem audio cu 6 boxe, jante pe 17 inch, faruri cu xenon, Vehicle Dynamic Control şi Controlul Tracţiunii, şi vorbim doar de echiparea de intrare. Nivelul de echipare Journey aduce scaune încălzite, faruri automate, cameră pentru mersul cu spatele şi Dual Zone Automatic Temperature Control.

În mod normal puterea este transmisă doar spre puntea din spate, dar există şi versiunea G25x care oferă tracţiune pe toate cele patru roţile. Deocamdată nu se ştie nimic despre acest model în Europa, deşi foarte probabil va ajunge, însă în SUA faţă de versiunea G37 preţurile sunt mai mici cu 2.300 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.