Infiniti G25 – nouă versiune de bază

Infiniti G25 preia rolul de cel mai accesibil model Infiniti, venind cu un motor pe care pragmaticii europeni l-ar putea găsi la fel de satisfăcător.

Infiniti G25 – nouă versiune de bază Infiniti G25 – nouă versiune de bază

Infiniti înţelege că pentru a fi competitivă arenevoie şi de motoare maimici. Deşi acest lucru se aplică în principal în Europa, Infinitise gândeşte totuşi şi la americani şi prezintă versiunea Infiniti G25 la Pebble Beach. Aşa cum indicativul o spunesub capotă se află un motor de 2.5 litri V6 de provenienţă Nissancare dezvoltă 218 CP şi un cuplu de 253 Nm. Cuacest motor vine aceeaşi cutie automată cu 7 rapoarte disponibilăşi pe G37.

Partea bună estecă Infiniti nu face nici un fel de rabat la lux şi la aceastăversiune de bază şi G25 vine cu scaune de piele ajustabileelectrice, Automatic Temperature Control, un sistem audio cu 6boxe, jante pe 17 inch,faruri cu xenon, Vehicle Dynamic Control şi Controlul Tracţiunii,şi vorbim doar de echiparea de intrare. Nivelul de echipare Journey aduce scauneîncălzite, faruri automate, cameră pentru mersul cu spatele şi DualZone Automatic Temperature Control.

În mod normalputerea este transmisă doar spre puntea din spate, dar există şiversiunea G25x care oferă tracţiune pe toate cele patru roţile.Deocamdată nu se ştie nimic despre acest model în Europa, deşifoarte probabil va ajunge, însă în SUA faţă de versiunea G37 preţurile sunt mai micicu 2.300 de dolari.