Înlocuitorul Nissan Micra la Geneva 2010

Nissan a confirmat că urmaşul lui Nissan Micra va apărea la Geneva, dar japonezii refuză să îi pronunţe numele, creând suspans în privinţa denumirii.

Înlocuitorul actualului Nissan Micra a fost oficial anunţat de Nissan printre prezenţele de la Salonul de la Geneva. Se pare însă că japonezii vor să lase în urmă Micra, atât stilistic, dar şi apelativ, viitorul model urmând să fie diferit.

Am văzut că schiţele arată o altă abordare a segmentului compact şi, de asemenea, niponii îl numesc Global Compact Car, evitând să spună că ar fi vorba de Micra. Modelul de clasă mică încă actual de la Nissan şi-a creat o imagine foarte feminină, care nu s-ar prea bucura de apreciere unanimă la nivel global, japonezii dorind să rescrie iarăşi acest capitol.

Noul model va fi construit la uzina din Chenai, India, şi îşi va face apariţia pe şosele în luna Mai în India. În Europa acest model va ajunge pe şosele din luna. La Geneva standul Nissan va mai fi populat cu surprinzătorul Juke, cu Qashqai facelift şi cu fraţii Pathfinder şi Navara reîmprospătaţi. Se anunţă astfel destule noutăţi, standul Nissan urmând să fie de real interes pentru vizitatori.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.