ISTORIE: Cele mai spectaculoase dueluri din Formula 1. VIDEO

În următoarele materiale video vă prezentăm cele mai frumoase dueluri din Formula 1 în ordine cronologică, într-o listă aleasă de ProMotor

Înainte ca Formula 1 să devină un sport extrem de plictisitor, preocupat mai degrabă de păstrarea în viaţă a anvelopelor şi de micile frecuşuri la motoare decât de spectacolul datorat depăşirilor, au fost ani de glorie. Ani în care marii piloţi făceau diferenţa luptându-se de multe ori în interiorul echipelor, în care orgoliile erau cât munţii, dar şi talentul era pe măsură. Ani în care ne uitam la Formula 1 de plăcere, nu pentru că nu aveam ce face.

Mai jos, unele dintre cele mai spectaculoase dueluri din Formula 1 - evident, nu toate, pentru că ar mai fi de trei ori pe atâtea. 

Care dintre ele este favoritul vostru?

Rene Arnoux vs Gilles Villeneuve - Dijon-Prenois 1979

Ayrton Senna vs Alain Prost - Suzuka 1989

Jean Alesi vs Ayrton Senna - Phoenix 1990

Ayrton Senna vs Nigel Mansell - Monaco 1992

Michael Schumacher vs Jacques Villeneuve - Estoril 1996

Michael Schumacher vs Mikka Hakkinen - Spa Francorchamps 2000

Felipe Massa vs Robert Kubica - Fuji Speedway 2007

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.