JAC Motors

Autor: Cosmin Iordache 11 sept. 2008 Prezentări

Mercedes X2 ?Despre JAC Motors nu prea s-au auzit multe, dar chinezii vor să schimbe acest lucru şi pentru a reuşi acest lucru aplică reţeta cunoscută: tragem cu ochiul de la vestici ca să ne bage în seamă. Am mai prezentat plagiaturi având ca inspiraţie unul sau mai multe modele europene, dar unul care să se inspire din 5 surse nu am găsit încă…

Iată că există şi o să identificăm care sunt cele 5 muze care au influenţat această "magnifică operă" pe patru roţi. Din lateral modelul este copiat după noua generaţie americană Ford Taurus, spatele pare geamănul unui Mercedes E Class, spoilerul frontal  parcă a fost montat din magazia cu piese de schimb de la Chrysler 300C, iar blocurile optice aduc foarte mult cu cele de pe Ford Scorpio, versiunea de peste Ocean din anii ’90. Probabil vă întrebaţi unde este a V-a? Nu trebuie să fii frizer ca să îţi dai seama că grila frontală aduce a maşină…..de tuns.

Deci chinezii pot dormi ne-au atras atenţia cu acest model şi nici măcar nu ne-au dat date tehnice sau preţuri care să ne dea pe spate, deşi probabil acestea sunt mici, pe măsura realizării.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide