JAC Motors

Inspiraţia chinezilor pare inepuizabilă în a combina modelele vestice pentru a scoate propriile automobile, astăzi observăm cum poţi să rezumi 5 maşini în una singură.

JAC Motors JAC Motors

Mercedes X2 ?Despre JAC Motors nu prea s-au auzit multe, dar chinezii vor să schimbe acest lucru şi pentru a reuşi acest lucru aplică reţeta cunoscută: tragem cu ochiul de la vestici ca să ne bage în seamă. Am mai prezentat plagiaturi având ca inspiraţie unul sau mai multe modele europene, dar unul care să se inspire din 5 surse nu am găsit încă...

Iată că există şi o să identificăm care sunt cele 5 muze care au influenţat această "magnifică operă" pe patru roţi. Din lateral modelul este copiat după noua generaţie americană Ford Taurus, spatele pare geamănul unui Mercedes E Class, spoilerul frontal  parcă a fost montat din magazia cu piese de schimb de la Chrysler 300C, iar blocurile optice aduc foarte mult cu cele de pe Ford Scorpio, versiunea de peste Ocean din anii '90. Probabil vă întrebaţi unde este a V-a? Nu trebuie să fii frizer ca să îţi dai seama că grila frontală aduce a maşină.....de tuns.

Deci chinezii pot dormi ne-au atras atenţia cu acest model şi nici măcar nu ne-au dat date tehnice sau preţuri care să ne dea pe spate, deşi probabil acestea sunt mici, pe măsura realizării.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.