Jaguar - Model coupe cu patru uşi

Toată lumea vrea acum să lanseze modele ce se vor bate cu Mercedes Benz CLS. Jaguar este ultimul intrat în cursă.

Jaguar - Model coupe cu patru uşi Jaguar - Model coupe cu patru uşi

Mike O'Driscoll, un oficial Jaguar a declarat de curând, la o prezentare a noilor motoare, că producătorul britanic pregăteşte un coupe cu patru uşi, care se va bate chiar cu Porsche Panamera şi Aston Martin Rapide. Şi cel mai interesant este că acesta va fi chiar viitorul XJ, care nu doar că nu va mai seamănă cu actuala generaţie, dar va fi mai degrabă un XK în patru uşi.

Obiectivul Jaguar este de a produce maşini cu o calitate tot mai crescută şi cu o puternică imagine de performanţă. Iar în momentul acesta se pare că sunt pe drumul cel bun, noul XF reuşind să le aducă o creştere a vânzărilor cu 9%, până la 65.000 de unităţi livrate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.