Jaguar XKR Special Edition la Geneva 2010

La Geneva Jaguar va propune Jaguar XKR Special Edition, o serie specială, formată din contopirea a doua pachete existente.

Jaguar XKR Special Edition combină două dintre pachetele Jaguar, Speed Pack şi Black Pack, pentru a oferi un produs şi mai atractiv pentru fanii coupeurilor sportive. Primul dintre ele s-ar traduce în practică printr-o viteză maximă crescută de la 250 km/h la 280 km/h, obţinută prin recalibrarea sistemului de management al motorului. Nu există însă modificări care să influenţeze performanţa, fiind de fapt înlăturarea cenzurii electronice pe care acest coupe o are în standard. Astfel XKR dezvoltă tot 510 CP din motorul de 5.0 litri supraalimentat şi atinge 100 km/h tot în 4,6 secunde.

Pachetul Black se ocupă de partea estetică şi contribuie cu jantele pe 20 de inchi Kalimnos, prize negre atât în faţă cât şi pe lateral, etriere roşii, un kit aerodinamic destul de subtil însă şi autocolante opţionale "XKR" pe lateral. Contribuţia la aspectul general este însă semnificativ şi ambele pachete îi dau acestui model un aer de boy "racer".

În interior, această versiune vine cu scaune încălzite şi reglabile electronic pe 16 direcţii, cu o interfaţă multimedia cu ecran tactil de 7 inch şi cu tapiţeria Jet Suedecloth şi covoraşele Flint Grey. Expunerea oficială a acestei versiuni se va întâmpla la Salonul de la Geneva pe data de 4 martie, conform comunicatului oficial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.