Jeep Compass & Patriot - Primele poze oficiale

Chrysler LLC a luat serios în seama numeroasele critici cu privire la calitatea interioarelor maşinilor comercializare şi s-a pus pe treabă. Avem şi primele rezultate.

Jeep Compass & Patriot - Primele poze oficiale Jeep Compass & Patriot - Primele poze oficiale

Si exteriorul este modificatOficialii americani de la Chrysler au şi recunoscut că nu stau foarte bine la capitolul calitatea interiorului şi au anunţat deja public că se vor ocupa de îmbunătăţirea modelelor la acest capitol. Plasticul aflat pe multe maşini americane ar fi pus în altă lumină şi interiorul de la Dacia Logan, care cu ocazia faceliftului a mai făcut şi un mare pas înainte.

Dar nici americanii nu stau pe loc şi s-au pus pe treabă. Iar primele modele modificate, precum se poate vedea şi în pozele alăturate sunt Jeep-urile Patriot şi Compass. Producătorul de peste ocean se lăuda acum cu interioare mai plăcute, o izolaţie fonică mai bună şi o suspensie modificată pentru un confort sporit. Mai multe va puţi lămuri vizualizând noile poze din galeria foto.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.