Jeep Compass & Patriot – Primele poze oficiale

Autor: Silviu Draganescu 03 sept. 2008 Prezentări

Si exteriorul este modificatOficialii americani de la Chrysler au şi recunoscut că nu stau foarte bine la capitolul calitatea interiorului şi au anunţat deja public că se vor ocupa de îmbunătăţirea modelelor la acest capitol. Plasticul aflat pe multe maşini americane ar fi pus în altă lumină şi interiorul de la Dacia Logan, care cu ocazia faceliftului a mai făcut şi un mare pas înainte.

Dar nici americanii nu stau pe loc şi s-au pus pe treabă. Iar primele modele modificate, precum se poate vedea şi în pozele alăturate sunt Jeep-urile Patriot şi Compass. Producătorul de peste ocean se lăuda acum cu interioare mai plăcute, o izolaţie fonică mai bună şi o suspensie modificată pentru un confort sporit. Mai multe va puţi lămuri vizualizând noile poze din galeria foto.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide