Jeep J8

Jeep a lansat ultimul său model off-road, destinat exclusiv forţelor militare, neputând fi cumpărat de la dealerul din oraş.

Jeep J8 Jeep J8

Jeep J8Celebra firmă americană trebuia să îşi păstreze blazonul specific şi să furnizeze statului american un automobil versatil, capabil să facă faţă condiţiilor grele existente mai ales în armată. Surprinzător, cel puţin în privinţa aspectului, noul J8 nu se depărtează foarte mult de celebrul său strămoş. Din punct de vedere tehnologic insă, altfel stă treaba.

Construit pe baza şasiului Wrangler Unlimited, Jeep J8 oferă o sarcină utilă de până la 1250 de kilograme graţie punţii spate ranforsate şi a frânelor supradimensionate. Printre alte modificări amintim şi de un nou sistem de admisie cu o gura de aer montată pe plafon, pentru a permite trecerea prin vaduri adânci de până la 76 de cm. De asemenea, noul model poate să facă faţă timp de 5 ore condiţiilor dure din deşert.

Motorul este unul turbo diesel de 2,8 litri ce dezvoltă 150 CP. Neimpresionant la prima vedere, însă cuplul motor de 400 de Nm atrage serios atenţia şi trage după el sarcini de câteva tone. Deşi în varianta de prezentare modelul are doar două locuri, acesta poate fi customizat după dorinţa clienţilor guvernamentali cu până la 8 locuri. Jeep J8 va fi produs în Cairo începând cu luna aceasta şi din păcate, pentru pasionaţi, nu poate fi comandat de către civili.

 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.