Jeep Wrangler a primit o ediţie specială

Autor: Iulian Dnistran 30 nov. 2012 Prezentări

În urmă cu zece ani, primul Jeep Wrangler Rubicon ieşea de pe linia de producţie a fabricii Jeep din statul american Ohio. Pentru a sărbători un deceniu de viaţă al acestui model, cei de la Jeep au prezentat la Salonul Auto Los Angeles 2012 o ediţie specială, denumită Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition, care este, potrivit oficialilor Jeep, „cel mai capabil Wrangler de serie produs vreodată”.

Echipamentele standard cu care vine ediţia specială a Wranglerului şi care ar trebui să îi dea acestuia un avantaj când vine vorba despre off-road se numără o bară de protecţie faţă care este pregătită pentru montarea unui troliu, suspensia care măreşte şi mai mult garda la sol faţă de un Wrangler standard şi un set de cauciucuri pentru off-road de la BF Goodrich.

Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition va fi disponibil atât în varianta cu două uşi, cât şi în cea cu patru uşi, în timp ce sub capotă va sta un motor pe benzină V6 de 3,6 litri care dezvoltă 285 CP şi 353 Nm. Puterea este transferată către toate cele patru roţi prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală cu diferenţiale blocabile electronic şi al unei cutii de viteze manuale cu şase trepte, disponibilă în echiparea standard, sau al unei cutii automate opţionale cu cinci rapoarte.

În interior, ediţia specială a Wranglerului a primit scaune îmbrăcate în piele de culoare roşie, cadrane cu textul „10th Anniversary” şi un volan îmbrăcat în piele cusută cu aţă roşie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide