Jeep Wrangler – schimbări pentru 2011

Jeep Wrangler longevivul model produs de Chrysler se prezintă cu modificări considerabile pentru 2011, dar pierde o parte din farmecul său tradiţional.

Jeep Wrangler – schimbări pentru 2011 Jeep Wrangler – schimbări pentru 2011

Jeep Wrangler era cândva un model foarte dorit, în special în SUA reprezenta un accesoriu foarte cool pentru tineri. În multitudinea de SUV-uri, SAV-uri şi crossovere la modă acest 4x4 şi-a pierdut încet clientela, devenind o raritate pe şosele. Versiunea 2011 vine însă resuscitat estetic, pierzându-şi una dintre caracteristicile estetice definitorii şi anume plafonul detaşabil negru, acum fiind oferit în culoarea caroseriei. Este tot detaşabil, deci nu va priva ocupantii de plăcerea rulării cu pletele în vânt, dar vopsirea sa în nuanţa caroseriei parcă nu îi mai dă acel aer spartan caracteristic. Acest lucru este valabil atât pentru versiunea în 2 uşi, cât şi cea în patru Unlimited.

Pe de altă parte noul Wrangler nici nu mai este la fel de rudimentar, ci asistăm la o rafinare consistentă a interiorului. Habitaclul primeşte materiale clar mai bune, planşa de bord are un aspect mult mai îngrijit, cu multe detalii cromate şi cu noi ceasuri de bord. De asemenea, acolo unde se afla fosta unitatea audio tradiţională, acum tronează un falnic touch-screen, semnalând clar modernizarea lui Wrangler. În plus volanul are un design mult mai sportiv, în genul muscle car-urilor Dodge, cu doar 3 spiţe în locul celui cu patru clasic.

De asemenea, paleta de culori este împrospătată cu următoarele nuanţe: Bright White, Cosmos Blue, Deep Cherry Red, Detonator Yellow, şi Sahara Tan. Nu se specifică data la care acest model va ajunge şi în Europa şi, de asemenea, nu se pomeneşte nimic de motorizări ceea ce ne face să credem că sunt tot aceleaşi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.