Jensen Interceptor SX - 620 CP clasici!

În clubul maşinior superpotente îşi va face apariţia Jensen Interceptor SX. "Who the f*@k is Alice?" ar putea întreba posesorii de Lambo, Ferrari sau Porsche. Ei bine, vor avea ocazia să vadă din 2010.

Jensen Interceptor SX - 620 CP clasici! Jensen Interceptor SX - 620 CP clasici!

De fapt, cunoscătorilor maşinilor sport nu le este necunoscut numele Jensen - între anii 1966 şi 1976, Jensen Interceptor a fost un GT britanic desenat de studioul italian Carozzeria Touring, fiind propulsat de motorizări V8 puternice. Din nefericire, firma Jensen a avut soarta multor altor branduri exclusiviste - adică a fost trasă pe linie moartă.

Însă recent, "Gentlemen's Express" şi-a regăsit suflul, datorită fostului director al mărcii Morgan, a cărui firmă V Eight Ltd s-a ocupat de aducerea la viaţă a lui Jensen. Din cele 50 de exemplare prevăzute a fi construite în 2009, mai mult de jumătate au primit deja comenzi ferme. Aşa încât există premise pentru planuri serioase de viitor - adică o versiune upgradată Jensen Interceptor SX, care urmează să fie construită în doar 25 de unităţi.

Maşina urmează să fie îmbunătăţită în ce priveşte spaţiul şi ergonomia interiorului, dar va primi şi mai multă atenţie la detalii şi dotări de lux. Propulsia va fi asigurată de un V8 de origine GM, motorul LS7+ dezvoltând nu mai puţin de 620 CP. Având în vedere exclusivitatea şi raritatea maşinii, precum şi stilul retro total atipic faţă de bijuteriile actuale, preţul de 145.000 USD este chiar justificat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.