Kia Picanto - Facelift

Modelul coreean de clasă mică a suferit mici modificări menite a înviora vânzările cu o aromă de maşină tinerească şi distractivă.

Kia Picanto - Facelift Kia Picanto - Facelift

Deşi Picanto a fost primul model al coreenilor de la Kia în clasa mică, acesta a înregistrat un succes enorm la vânzări, peste 250.000 de modele fiind comercializate în Europa. Faceliftul vine să-i aducă un nou aspect, întinerit şi drăguţ, cu două spoilere ce au crescut în dimensiuni, mărind lungimea maşinii cu 4 cm. Formele exterioare au fost rotunjite, rezultând un design mai apropiat de noua imagine Kia promovată în Europa.

Interiorul vine în 5 noi culori, cu un sistem audio împrumutat de la cee’d, inclusiv posibilitatea de conectivitate cu iPod şi prin mufă USB. Direcţia asistată a fost înlocuită complet cu un model mai nou iar calitatea materialelor a fost îmbunătăţită. În privinţa motorizărilor nu există nici o noutate, în ciuda acestui fapt oficialli coreeni sperând totuşi la vânzări de 90.000 de exemplare pe an. Lansarea oficială va avea loc la începutul lunii iunie la Salonul Auto de la Barcelona.  

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.