Kia Picanto - Facelift

Modelul coreean de clasă mică a suferit mici modificări menite a înviora vânzările cu o aromă de maşină tinerească şi distractivă.

Kia Picanto - Facelift Kia Picanto - Facelift

Deşi Picanto a fost primul model al coreenilor de la Kia în clasa mică, acesta a înregistrat un succes enorm la vânzări, peste 250.000 de modele fiind comercializate în Europa. Faceliftul vine să-i aducă un nou aspect, întinerit şi drăguţ, cu două spoilere ce au crescut în dimensiuni, mărind lungimea maşinii cu 4 cm. Formele exterioare au fost rotunjite, rezultând un design mai apropiat de noua imagine Kia promovată în Europa.

Interiorul vine în 5 noi culori, cu un sistem audio împrumutat de la cee’d, inclusiv posibilitatea de conectivitate cu iPod şi prin mufă USB. Direcţia asistată a fost înlocuită complet cu un model mai nou iar calitatea materialelor a fost îmbunătăţită. În privinţa motorizărilor nu există nici o noutate, în ciuda acestui fapt oficialli coreeni sperând totuşi la vânzări de 90.000 de exemplare pe an. Lansarea oficială va avea loc la începutul lunii iunie la Salonul Auto de la Barcelona.