KIA Sportage facelift

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Prezentari

Kia Sportage - modificări minoreDeşi vârsta biologică a lui Kia Sportage este de 5 ani, efervescenţa cu care au apărut noi SUV-uri compacte şi dinamica segmentului în care a fost printre pionieri, îl fac să arate depăşit atât fizic cât şi moral. Deci era nevoie de o schimbare. Dar schimbarea nu pare fi aşa inspirată şi nu reuşeşte să aducă plusul de prospeţime pentru a ţine pasul cu concurenţii direcţi.

Modificările majore se observă la partea frontala, acolo unde Sportage primeşte o nouă grilă, un spoiler nou şi blocuri optice puţin modificate. În partea posterioară,  se observă un design relativ schimbat al lămpilor de frână. Conform celor de la Kia, noutăţile sunt inspirate de ultimele concepte şi modele de serie din propria gamă.

Interiorul se anunţă îmbunătăţit în materie de calitate şi ergonomie, dar nu putem confirma sau infirma încă acest lucru. De asemenea, SUV-ull va adopta şi un nou propulsor diesel de 2.0 litri ce dezvoltă 150 CP. Modelul reîmprospătat îşi va face debutul pe piaţa eruopeană în perioada următoare.

Citește și...


Comentarii
Inchide