KIA Sportage facelift

Kia Sportage nu a fost niciodată un model arătos şi un facelift era impetuos necesar. Schimbarea la faţă nu reuşeşte însă să îi mascheze vârsta destul de înaintată.

KIA Sportage facelift KIA Sportage facelift

Kia Sportage - modificări minoreDeşi vârsta biologică a lui Kia Sportage este de 5 ani, efervescenţa cu care au apărut noi SUV-uri compacte şi dinamica segmentului în care a fost printre pionieri, îl fac să arate depăşit atât fizic cât şi moral. Deci era nevoie de o schimbare. Dar schimbarea nu pare fi aşa inspirată şi nu reuşeşte să aducă plusul de prospeţime pentru a ţine pasul cu concurenţii direcţi.

Modificările majore se observă la partea frontala, acolo unde Sportage primeşte o nouă grilă, un spoiler nou şi blocuri optice puţin modificate. În partea posterioară,  se observă un design relativ schimbat al lămpilor de frână. Conform celor de la Kia, noutăţile sunt inspirate de ultimele concepte şi modele de serie din propria gamă.

Interiorul se anunţă îmbunătăţit în materie de calitate şi ergonomie, dar nu putem confirma sau infirma încă acest lucru. De asemenea, SUV-ull va adopta şi un nou propulsor diesel de 2.0 litri ce dezvoltă 150 CP. Modelul reîmprospătat îşi va face debutul pe piaţa eruopeană în perioada următoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.