KIA VG – poze spion

Autor: Cosmin Iordache acum 13 ani Prezentări

 

02.04.2009: UPDATE FOTO

Interior foarte modernNoi imagini cu interiorul conceptului KIA KND-5, care arată o evoluţie foarte mare a coreenilor, cel puţin la nivel stilistic. De asemenea, vă prezentăm primele poze reale, de la Salonul de la Seoul, apărute pe kia-wolrd.net

Noua maşină se va baza pe platforma tehnică a berlinei de clasă medie Opirus, urmând a fi un concurent al lui Skoda Superb, cu valenţe de lux – cel puţin conceptul de 5 metri lungime aduce faruri cu LED, jante de 20" sau un imens acoperşi panoramic.

Interiorul, deocamdată ilustrat prin randări pe calculator, arată foarte modern şi integrează într-un mod foarte reuşit elementul geometric cu 5 laturi adoptat de KIA ca imagine de marcă.

30.03.2009 – UPDATE FOTO

Pe thecarblogger.net un site dedicat exclusiv mărcilor Kia şi Hyundai, a apărut prima poză ce înfăţişează fidel viitoarea limuzină Kia. După cum se poate observa modelele vestice au acum un rival de temut, care ar putea să le dea dureri de cap.

17.03.2009

Kia vrea să schimbe percepţia de marcă asiatică ieftină şi încearcă o schimbare de macaz printr-un viitor sedan cu pretenţii premium. Nimeni nu ştie cum se va numi acest model, deocamdată fiind cunoscut drept Kia VG şi zărit la sesiunile de testte în zăpadă în Scandinavia. Conform surselor spion acest model este înrudit cu Hyundai Grandeur, dar se doreşte a fi puţin mai emancipat decât conaţionalul său.

Gama de motoare va avea la bază un 3.3 litri benzină şi ar putea ajunge chiar la un V8 4.8 cu tracţiune integrală, ceea ce denotă intenţiile serioase pe care Kia le are cu această viitoare limuzină de clasă mare. Stopurile spate vor funcţiona cu LED-uri în timp ce blocurile din faţă au, după cum se poate observa în imagini proiectoare.
Comentarii
Inchide