Koenigsegg Sedan cu 700 CP

Producătorul suedez ne va surprinde anul viitor la Salonul Auto de la Geneva cu un sedan supersportiv de 700 CP.

Koenigsegg Sedan cu 700 CP Koenigsegg Sedan cu 700 CP

În timp ce Porsche şi Aston Martin testează la greu de foarte mult timp modelele Panamera şi Rapide, Koenigsegg trece peste această etapă şi vine direct cu un model. Care momentan se află la stadiul de machetă din lut, dar care până anul viitor la Salonul Auto de la Geneva va fi gata de vânzare. Un motiv pentru care maşina nu a fost testată până acum este lipsa fondurilor, suedezii orientându-se spre Orientul Mijlociu, acolo unde au găsit numeroşi fani.

Deşi viitorul sedan va semăna destul de mult cu modelul CCX din poza de mai sus, nu va împărţi acelaşi motor, fiind dezvoltat un propulsor complet nou, un V8 de 700 CP cu numeroase părţi din fibră de carbon. Viteza maximă va fi pe măsură: 350 km/h. Oficialii suedezi au declarat că modelul sedan va fi chiar mai ieftin şi va fi asamblat într-o cadenţă de 70-80 de modele pe an, în timp ce bolidul CCX va fi limitat la 35 de bucăţi pe an.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.