Lada Logan MCV

După ce a cumpărat 25% din acţiunile Avtovaz, Renault vrea să construiască în Rusia o a doua familie Logan.

Lada Logan MCV Lada Logan MCV

În Rusia totul este la superlativ, chiar şi uzinele de automobile. La 1000 de kilometri de Moscova, la Togliatti, Avtovat deţine o fabrică ce este capabilă să producă 1 milion de automobile pe an, aproape de două ori mai mult decât majoritatea fabricilor din Europa. Potrivit celor de la capital.ro, noul vicepreşedinte AvtoVaz a declarat: „primul model care va apărea pe piaţă după începerea colaborării dintre Renault şi AvtoVAZ va fi bazat pe actualul Logan MCV, dar tot pe platforma Logan vom dezvolta şi alte produse. Vrem să utilizăm la maximum această platformă“.

Oficialii ruşi au declarat că acest prim model va fi lansat în 2011. De asemenea, va mai există încă o a doua gamă de modelele, centrată pe o platformă tehnică preluată de la Megane. Aşadar, Renault pregăteşte o ofensivă seriosă pe ceea ce se crede că va fi foarte curând cea mai mare piaţă de automobile din Europa.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.