Lada Priora Premier

Premier este o versiune alungită a modelului Priora. Dar vă recomand să aveţi curiozitatea să vedeţi cum au realizat inginerii ruşi aceast lucru.

Lada Priora Premier Lada Priora Premier

Dacă la versiunile medelelor europene versiunea Long este pur şi simplu foarte greu de reperat, la noua Lada acest lucru nu este deloc greu. Practic s-a tăiat caroseria în două, s-a adaugat o secţiune de 17,5 cm la mijloc şi pe urmă s-au sudat la loc. Sau cel puţin asta pare la prima vedere.

Motorizarea este asigurată de un propulsor de 1,8 litri şi 102 CP cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte. Greutatea de 1188 de kilograme asigură o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 11,5 secunde, în timp de viteza maximă este de 192 km/h. Preţurile nu au fost anunţate, însă trebuie să fie destul de mici pentru a avea clienţi. Tu cât ai fi dispus să plăteşti pentru o asemenea maşină?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.