Lamborghini Gallardo LP560-4

Faceliftul lui Gallardo aduce cu sine şi un nou spot publicitar, ce pune în evidenţă atât capacităţile rutiere ale noului modele cât şi pe cele de seducţie.

Lamborghini GallardoModificările estetice efectuate atât la partea frontală cât şi la cea posterioră au transformat modelul într-un "taur" şi mai agresiv, care inspira forţă şi agilitate din orice unghi îl priveşti. La capitolul tehnic, puternicul motor V10 a fost în centrul atenţiei inginerilor, care au reuşit să-i crească puterea cu 40 CP, până la 560 CP, atinşi la 8000 rpm.

Împreună cu reducerea de greutate de 20 kg, V10-le de 5,2 litri imprimă noii versiuni un caracter şi mai puternic sportiv, raportul greutate/ putere de 2,5 kilograme pe CP fiind garanţia unor performanţe impresionante. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează în 3,7 secunde, dublarea vitezei de accelerare traducându-se într-un timp de 11,8 secunde. Viteza maximă este de 325 km/h, în timp ce emisiile de CO2 şi consumul au fost reduse cu 18 procente.

Inginerii italieni au îmbunătăţit şi transmisie integrală şi suspensia, pentru o manevrabilitate mărită şi o stabilitate mai bună la viteze mari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.