Lamborghini Reventon Roadster la Frankfurt

Lamborghini Reventon Roadster este modelul care oferă experienţe similare cu a călări o rachetă teleghidată şi, probabil, singurul Lambo pe care fanii şi l-ar dori mai mult decât un Lamborghini Reventon.

Lamborghini Reventon Roadster la Frankfurt Lamborghini Reventon Roadster la Frankfurt

Se părea că povestea magică a lui Lamborghini Reventon ajunsese la ultima filă, dar Salonul de la Frankfurt 2009, ne prezintă o nouă continuare, una pe are toţi bărbaţii şi-o vor dori, Lamborghini Reventon Roadster. Acest model păstrează elementele care au făcut întreaga lume auto să exclame "WOW!" la apariţia lui Lamborghini Reventon. Aceleaşi forme ascuţite, aceleaşi linii inspirate de avioanele de vânătoare dar o putere crescută la 670 CP.

Puterea este furnizată de uriaşul motor de 6.5 litri şi alocată celor patru roţi prrin intermediul unei cutii automate cu 6 rapoarte. Se presupune chiar că datele dinamice ale Roadster-ului nu sunt deloc mai prejos decât cele ale versiunii cu acoperiş rigid, adică 3,4 secunde necesare pentru a atinge 100 km/h şi o viteză maximă de 330 km/h. Interiorul este minuţios învelit în piele Alcantara, mărginită doar de inserţiile de fibră de carbon. În schimb, kilometrajul poate fi afişat şi prin intermediul a două ecrane LCD transreflective şi unul transmisiv, care crează exact atmosfera unui avion de vânătoare.

Fiind un model super-exclusivist, cu un preţ, care probabil se va plasa mult peste milionul de euro, doar 20 de astfel de unităţi vor fi fabricate. Preţul oficial va fi de 1.1 milioane de euro fără taxe şi comercializarea acestui super bolid va începe chiar de luna viitoare.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.