Premiera  Lamborghini Reventon Roadster - live la Frankfurt 2009

În sfârşit, am văzut şi Lamborghini Reventon Roadster. Care este la fel de exclusivist ca versiunea coupe, urmând a ajunge la doar 20 de clienţi din întreaga lume. Ce norocoşi!

Lamborghini Reventon Roadster - live la Frankfurt 2009 Lamborghini Reventon Roadster - live la Frankfurt 2009

Indiferent cât de performant sau exclusivist este Lamborghini Reventon Roadster, un lucru este cert: e o maşină de vis, pe care o vrei în garaj instantaneu, de la prima privire. Foarte joasă, cu multe muchii şi degajând o agresivitate dusă la extrem, Reventon-ul decapotabil este, probabil, cel mai ameninţător cabriolet de pe planetă, un adevărat prădător, dacă ne gândim la motorul de 670 CP. Merită 1,1 milioane de euro? Cu siguranţă DA!

VEZI LAMBORGHINI REVENTON ROADSTER LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.