Lancia Ypsilon Sport MomoDesign

Autor: Oraan Mărculescu 21 iun. 2007 Prezentări

MomoDesign bate palma din nou cu Lancia, pentru reeditarea ediţiei speciale Ypsilon Sport MomoDesign, după recentul facelift al citadinei italiene. De fapt, Ypsilon revine regulat în atenţia publicului prin tot felul de ediţii speciale, menite să mai impulsioneze vânzările cam lente.

Sub aspect tehnic, nu avem surprize, motorizările fiind cunoscutele 1,4 litri pe benzină, de 95 CP şi un turbodiesel commonrail de 1,3 litri, oferit în două variante de putere, 90 şi 105 CP. Exteriorul este evidenţiat la nivel cromatic, printr-o paletă exclusivistă de culori, iar interiorul elegant beneficiază de o echipare pe măsură. Preţul de pornire în Italia este de 15.100 euro, vânzările urmând a demara de la sfârşitul acestei luni, mai întâi în Italia, iar apoi şi în celelalte ţări europene importante.

Totodată, lansarea noii ediţii MomoDesign a însemnat şi inaugurarea unui nou concept Weblin, care se "agaţă" de browser generând un "avatar personal", care rămâne activ pe toate paginile. În plus, la întâlnirea unui alt avatar, userul poate utiliza chatul special dedicat, astfel Lancia ducând un pas mai departe experienţa comunităţii virtuale "Second Life", creată în 2003. Mai multe detalii, pe site-ul dedicat modelului, www.ypsilonsportmomodesign.it.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide