Lexus IS 250 SR Sports Equipment Pack

Moda pachetelor estetice oferite direct de producători este continuată acum de către Lexus, care propune un IS 250 SR puţin mai sportiv. Doar privit din exterior.

Lexus IS 250 SR Sports Equipment Pack Lexus IS 250 SR Sports Equipment Pack
Lexus IS 250 SRAsta pentru că la nivelul tehnic nici o modificare nu a fost adusă, schimbările limitându-se doar la capitolul estetic. Costuri minime, efecte mari. Mai ales când V6-le de 2,5 litri şi 204 CP este considerat unul suficient de potent. La prima vedere identificăm o nouă fustă a spoilerului faţă, praguri mărite, un eleron spate montat discret şi jante de 17 inch cu 10 spiţe.

Cine doreşte puţină sportivitate în plus poate să comande jantele de 18 inch cu doar 5 spiţe. Interiorul este acum împodobit de ornamente din aluminiu şi are în standard scaunele încălzite. Trei culori exterioare sunt disponibile, ce pot fi combinate cu o singură ambinaţă interioară, preţurile pornind în Marea Britanie de la 24.990 de euro pentru versiunea manuală, respectiv 25.800 pentru cei care doresc o transmisie automată.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.