Lexus IS Coupe Cabriolet vine la Paris

Lexus a lansat la Salonul Auto de la Paris noul IS 250 Convertible, un concurent direct pentru rivalii germani. Aşadar, e de urmărit.

Interior silentiosLexus plănuia de ceva timp un rival pentru Seria 3 Cabriolet şi viitorul Audi A5 Convertible şi iată că în curând vom vedea şi rezultatul muncii japonezilor. Alături de noul facelift al lui IS, la Salonul Auto de la Paris vedem şi versiunea coupe cabriolet a acestuia, dezvoltată pentru a combina eleganţa sportivă cu plăcerea condusului sub cerul liber.

Precum Seria 3 Cabrio, noul IS CC va fi echipat cu un hard-top, ce se va plia în doar 20 de secunde, forma ultra compactă asigurând un spaţiu interior foarte bun chiar şi pentru pasagerii spate. S-a acordat o mare atenţie zgomotului şi vibraţiilor, inginerii japonezi dorind ca la aceste capitole să nu existe diferenţe comparativ cu versiunea sedan.

Despre motorizări vă putem informa că trebuie să vorbim mai corect la singular: pentru că există un singur propulsor pentru moment, un V6 de 2,5 litri şi 205 CP. Deşi a fost lansat acum în luna octombrie, vânzările vor începe abia anul viitor, din vară.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.