Lexus IS facelift pentru toată gama

Lexus IS primeşte în această vară un facelift minor, care însă îi aduce o infuzie serioasă de LED-uri

Lexus IS facelift pentru toată gama Lexus IS facelift pentru toată gama

Toyota şi implicit Lexus au trecut printr-o perioadă foarte dificilă, în care se pare că nu prea a fost vina constructorului, ci unii şoferi s-au cam hazardat în reclamaţii. Viaţa merge însă înainte, ca şi designul lui Lexus IS, care primeşte un facelift uşor pentru a îl face mai atractiv celor care se îndoiau de capabilităţile Lexus. Nu este vorba de schimbări mari, dar dacă ne raportăm la ultimele tendinţe adoptate de concurenţă, sunt absolut necesare pentru a ţine pasul cu vremurile. Astfel, Lexus IS primeşte blocuri optice frontale redesenate, delimitate în partea inferioară de LED-uri şi, de asemenea, blocurile optice spate beneficiază integral de tehnologia Light Emitting Diode pentru vizibilitate şi aspect sporit.

La nivel stilistic, bara faţă este redesenată mai agresiv, iar proiectoarele de ceaţă au acum o formă rotundă mai bine individualizată. Grila se prezintă stilizată, având acum o imagine ceva mai dinamică, potrivită cu noile retuşuri operate la spoiler. În spate, pe lângă LED-urile de care am pomenit anterior, şi evacuările au o formă mai regulată pentru a crea parcă o simetrie cu proiectoarele. Jante noi sunt oferite în standard, şi acum clienţii pot opta şi pentru cele de 18 inchi.

Lexus IS spate

În interior, modificările sunt la fel de subtile, cea mai evidentă noutate, fiind volanul, uşor redesenat şi cu noi inserţii satinate în zona comenzilor audio. Pasagerii se pot însă bucura de un nou sistem audio de înaltă fidelitate Mark Levinson în configuraţia 7.1 şi un amplificator pe 10 canale de 300 Watt. În materie de motorizări nu se anunţă modificări substanţiale, dar Lexus oferă acum o versiune care chiar dacă nu merge mai repede, arată de parcă ar face-o.

Este vorba de Pack F Sport, un pachet care nu este nou în Europa, dar care a fost regândit radical şi aduce acum la nivel vizual orice IS foarte aproape de un IS F. Chiar văzând maşina în culoarea albastră, tradiţională pentru IS F, am fost puţin tentaţi să credem că este un IS F, ştiind că pachetul F Sport era mult mai subtil în trecut. Îi lipsesc neobişnuitele evacuări cvadruple şi chiar dacă nici kitul nu este identic, agresivitatea pe care o afişează şi jantele pe 18 fumurii te fac să crezi că este o versiune de top.

Lexus IS F Sport Pack

Noul Lexus IS va putea fi văzut, în toamnă, la Salonul Auto de la Paris 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.