Logan facelift în Iran - Tendar 90

Uite că Saipa Miniator ne-a făcut curioşi în legătură cu Loganul iranian. Şi aşa am descoperit că şi acolo există Logan facelift. Numai că arată... altfel decât Dacia Logan facelift de la noi! Şi are şi alt nume: Saipa Tendar.

Logan facelift în Iran - Tendar 90 Logan facelift în Iran - Tendar 90

Spatele nu arata ca Logan facelift romanescCare Logan facelift arată mai bine, al nostru sau al iranienilor?

Partea frontală este decentă, blocurile optice integrând semnalizatoarele în interior, iar spoilerul având nişte fante interesante. Spatele poate ridica nişte semne de întrebare privind estetica, aducând aminte întrucâtva de Volvo 850 sau chiar de spatele primei generaţii BMW X5 (integrarea stopului de ceaţă în centrul spoilerului spate am putea spune că este inedită, ca să nu folosim cuvântul kitsch...).

Logan facelift in Iran - TendarOricum, modificările este clar că nu sunt de amploare ca la autohtona Dacia Logan facelift, fiind vorba, mai degrabă, de nişte ajustări minore ale primei variante Dacia Logan. Pardon, Renault Logan. Adică Saipa Tendar - pentru că aceasta este denumirea fratelui mai mare al lui Saipa Miniator în Iran!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.