Lotec Sirius - Distrugătorul de Veyron?

Firma germană a prezentat primele poze cu noul lor model, Lotec Sirius fiind menit să concureze bolizi precum Bugatti Veyron and Koenigsegg CCX-R.

Lotec Sirius - Distrugătorul de Veyron? Lotec Sirius - Distrugătorul de Veyron?

Oare şi acesta va fi cumpărat de un şeic?O sarcină cât se poate de grea, mai ales când vorbim de exemplu de rivalul francez care a avut în spate unul din cele mai mari grupuri auto din lume. Dar Lotec nu se lasă cu una cu două. În 2003 a asamblat modelul C1000, ce venea dotat cu un motor V8 de 854 CP şi atingea o viteză maximă de 378 km/h. Şi a asamblat doar unul, pentru că un şeic a plătit suficient pentru a fi singurul deţinător al unui astfel de bolid.

Apoi vorbim de Sirius, cu un motor V12 de origine Mercedes Benz, supraalimentat de 850 CP, ce a fost testat chiar în varianta de 1200 CP, capabilă de 400 de km/h. În versiunea normală, accceleraţia de la 0 la 100 km/h are loc în doar 3,8 secunde iar viteza maximă atinsă va fi de 389 km/h. Doar foarte puţine exemplare de Lotec Sirius vor fi asamblate anual, limitate de capacitatea de producţie a micuţului fabricant german.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.