Lotus Elise S 40th Anniversary Limited Edition

Britanicii celebrează 40 de ani de existenţă a mărcii printr-o ediţie specială a lui Lotus Elise S, destinată exclusiv europenilor.

Lotus Elise S 40th Anniversary Limited Edition Lotus Elise S 40th Anniversary Limited Edition
După ce Lotus a prezentat bombele Lotus Elise Club & Exige S, cu motoare de peste 200 CP, ne-am fi aşteptat ca ediţia aniversară Lotus Elise S 40th Anniversary Limited Edition să pluseze serios la capitolul perforanţe. Dimpotrivă, este vorba de modelul de bază Elise S, care a fost personalizat faţă de maşina standard.

Astfel, cel mai vizibil element este chiar maşina în sine - caroseria este vopsită într-un "orange ars" special, culoare în care sunt vopsite şi etrierele de frână, precum şi multe elemente din habitaclu. Difuzorul spate şi jantele racing contrastează printr-un negru mat, de asemenea special, contrast ce re regăseşte şi în interior, tapiţeria şi bordul fiind, de asemenea, negre. Nu puteau lipsi badge-urile individualizate, cu numerotarea fiecărui model şi inscripţia "40th anniversary". În plus, fiecare maşină are în torpedo o scrisoare comemorativă, semnată de Mike Kimberley, CEO Lotus.

Numărul de unităţi este, într-adevăr, exclusivist: 15 pentru Germania, 10 pentru Elveţia, 10 pentru Franţa şi Belgia, 6 pentru Italia, iar pasionaţii din restul Europei vor trebui să se "bată" pentru restul de 9 bucăţi rămase.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.