M Sports Package pentru BMW Seria 5

Pentru cei cărora noul BMW Seria 5 li se părea cam cuminte, bavarezii au creat un pachet mai sportiv: M Sports Package. Care, însă, rămâne departe de imaginea unui M5 veritabil.

M Sports Package pentru BMW Seria 5 M Sports Package pentru BMW Seria 5

Noul BMW Seria 5 este o berlină de clasă mare foarte reuşită, însă mulţi dintre fanii "cinciarului" consideră că îi lipseşte agersivitatea specifică până acum Seriei 5. Nici o problemă.

Bavarezii remediază oarecum problema oferind un pachet M Sports Package, care presupune modificări ale exteriorului şi interiorului. Dar nu aşa de mari cum v-aţi aştepta, pentru că vorbim mai degrabă de tuşe de sportivitate.

M Sport Package pentru BMW Seria 5: spoiler frontal redesenat, mai agresiv

Pentru început, avem un spoiler frontal redesenat, cu o fantă centrală generoasă şi părţi laterale profilate mai agresiv. Practic, privit din faţă, Seria 5 poartă clar amprenta departamentului Motorsport, dar tot nu e de natură să inspire teamă.

Spatele maşinii este mai decent, în partea inferioară spoilerul primind un difuzor, iar ieşirile celor două evacuări sunt plasate în extremităţi. Nu lipseşte un mic eleron, plasat pe capota portbagajului, dar, per total, diferenţierea faţă de un model standard este minoră.

Pachetul M Sports mai înseamnă şi suspensii setate mai sportiv, dar şi jante de 18 inch, cu design M, cu spiţe duble. Opţional, se pot comanda şi jante de 19".

M Sports Package inseamna si scaune sport garnisite cu Alcantara, dar si insertii din aluminiu

Interiorul maşinii primeşte noi scaune sportive, garnisite cu Alcantara şi având cusăturile vizibile. Volanul este tot de tip M, fiind îmbrăcat în piele, iar sigla "M" se regăseşte atât pe vilan, cât şi pe maneta schimbătorului. Suportul pentru piciorul stând este din aluminiu, metal folosit şi pentru ornamentele interioare.

Pachetul M Sports va fi disponibil pentru BMW Seria 5 începând din toamnă, preţul nefiind, deocamdată, comunicat. Premiera va avea loc la Salonul Auto de la Paris 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.