M Sports Package pentru BMW Seria 5

Pentru cei cărora noul BMW Seria 5 li se părea cam cuminte, bavarezii au creat un pachet mai sportiv: M Sports Package. Care, însă, rămâne departe de imaginea unui M5 veritabil.

M Sports Package pentru BMW Seria 5 M Sports Package pentru BMW Seria 5

Noul BMW Seria 5 este oberlină de clasă mare foarte reuşită, însă mulţi dintre fanii"cinciarului" consideră că îi lipseşte agersivitatea specifică pânăacum Seriei 5. Nici o problemă.

Bavarezii remediază oarecum problema oferind un pachet MSports Package, care presupune modificări ale exterioruluişi interiorului. Dar nu aşa de mari cum v-aţi aştepta, pentru căvorbim mai degrabă de tuşe de sportivitate.

M Sport Package pentru BMW Seria 5: spoiler frontal redesenat, mai agresiv

Pentru început, avem un spoiler frontal redesenat, cu ofantă centrală generoasă şi părţi laterale profilate maiagresiv. Practic, privit din faţă, Seria 5 poartă claramprenta departamentului Motorsport, dar tot nu e de natură săinspire teamă.

Spatele maşinii este mai decent, în partea inferioarăspoilerul primind un difuzor, iar ieşirile celor douăevacuări sunt plasate în extremităţi. Nu lipseşte un miceleron, plasat pe capota portbagajului, dar, per total,diferenţierea faţă de un model standard este minoră.

Pachetul M Sports mai înseamnă şi suspensii setate mai sportiv,dar şi jante de 18 inch, cu design M, cu spiţe duble. Opţional, sepot comanda şi jante de 19".

M Sports Package inseamna si scaune sport garnisite cu Alcantara, dar si insertii din aluminiu

Interiorul maşinii primeşte noi scaune sportive,garnisite cu Alcantara şi având cusăturile vizibile.Volanul este tot de tip M, fiind îmbrăcat în piele, iar sigla "M"se regăseşte atât pe vilan, cât şi pe maneta schimbătorului.Suportul pentru piciorul stând este din aluminiu, metal folosit şipentru ornamentele interioare.

Pachetul M Sports va fi disponibil pentru BMW Seria 5 începânddin toamnă, preţul nefiind, deocamdată, comunicat. Premiera va avealoc la Salonul Auto de la Paris 2010.