Mahindra Verita Sedan - aşa arată Loganul din India

Renault nu mai construieşte Logan-ul în India. Însă fostul partener Mahindra continuă să o facă, dar sub altă denumire: Mahindra Verito. Iată cum arată astăzi Logan-ul cu ”machiaj” indian - vă place mai mult decât cel românesc?

Mahindra Verita Sedan - aşa arată Loganul din India Mahindra Verita Sedan - aşa arată Loganul din India

Deşi acum un an, în 2010, Renault a anunţat că se retrage din parteneriatul cu producătorul local Mahindra, împreună cu care construia modelul Logan pentru piaţa indiană, iată că Logan-ul continuă să fie fabricat în India. Dar sub denumirea Mahindra Verito Sedan.

Practic, Mahindra a cumpărat licenţa de producere a maşinii, iar Renault a rămas doar furnizor de grupuri motopropulsoare. Prin urmare, noul "Logan indian" nu arată prea diferit de cel vândut în alte părţi ale lumii. De fapt, Mahindra Verito arată ca Logan-ul iniţial, înainte de faceliftul din 2008.

Diferenţele sunt subtile: proiectoarele de ceaţă sunt rectangulare, nu rotunde, pe portiere au apărut noi ornamente în partea inferioară, există mici bare de amarare pe acoperiş, iar în spate a fost montat un eleron generos pe capota portbagajului, precum şi un ornament decorativ relativ dubios, pentru a evidenţia sigla Mahindra. Interiorul se pare că a rămas neschimbat.

Motoarele sunt cele cunoscute, de origine Renault: 1.4 MPI 75 CP, respectiv 1.5 dCi 65 CP, ambele având cutii de viteze manuale cu 5 trepte. Mahindra Verito este oferită cu trei niveluri de echipare, dar numai în cel de top este oferit ABS-ul. Preţul maşinii va fi puţin mai mic decât al modelului Mahindra Logan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.