Maserati Quattroporte Collezione Cento

Autor: Cosmin Iordache 25 ian. 2008 Prezentări

Perla coroanei Maserati va fi, atât la propriu cât şi la figurat, ediţia limitată Maserati Quattroporte Collezione Cento. Cu o vopsea perlată de culoarea fildeşului, noua versiune se distinge clar de orice altă variantă a limuzinei italiene. Modelul va mai fi individualizat prin jantele pe 20", elementele cromate inserate pe lateral şi grila faţă de tip fagure.

Dacă exteriorul ar putea părea ostentativ pentru cei mai conservatori, interiorul va mulţumi pe toată lumea prin luxul de-a dreptul exorbitant. Fotoliile din piele Poltrona Frau de culoare bej, lemnul de palisandru Wenge, minuţios lustruit, sunt doar câteva dintre detaliile care fac viaţă la bord mai plăcută. Dar interiorul nu îşi va răsfăţa ocupanţii doar cu elemente de stil şi artificii vizuale specifice italienilor, ci şi prin practicabilitate.

Locurile din spate sunt un adevărat birou, complet funcţional, pasagerii putând să îşi conducă afacerile chiar în timpul călătoriilor dintre două întâlniri. Prin intermediul unui centru de comandă, amplasat în consola centrală, accesul la internet este facilitat sau se pot efectua apeluri telefonice. Nici partea recreaţională nu este neglijjată, limuzina putând fi şi o excelentă sală de concert, datortiă posibilităţii de a îţi conecta iPodul. Nu puteau lipsi din dotare, DVD player-ul şi ecranele de 10 inchi integrate în scaunele din faţă.

Sub capotă nu există modificări faţă de versiunea de serie, mecanicii fiind probabil ocupaţi cu contemplarea designerilor care au contribuit la particularizarea interiorului şi exteriorului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide