Maserati Quattroporte Collezione Cento

Esenţele tari se ţin în sticluţe mici, iar maşinile tari se dau în ediţii limitate, cam aşa au gândit cei de la Maserati când au scos ediţia Collezione Cento. După cum o spune şi denumirea acestei versiuni, vor fi comercializate doar 100 de exemplare Maserati Quattroporte Collezione Cento.

Perla coroanei Maserati va fi, atât la propriu cât şi la figurat, ediţia limitată Maserati Quattroporte Collezione Cento. Cu o vopsea perlată de culoarea fildeşului, noua versiune se distinge clar de orice altă variantă a limuzinei italiene. Modelul va mai fi individualizat prin jantele pe 20", elementele cromate inserate pe lateral şi grila faţă de tip fagure.

Dacă exteriorul ar putea părea ostentativ pentru cei mai conservatori, interiorul va mulţumi pe toată lumea prin luxul de-a dreptul exorbitant. Fotoliile din piele Poltrona Frau de culoare bej, lemnul de palisandru Wenge, minuţios lustruit, sunt doar câteva dintre detaliile care fac viaţă la bord mai plăcută. Dar interiorul nu îşi va răsfăţa ocupanţii doar cu elemente de stil şi artificii vizuale specifice italienilor, ci şi prin practicabilitate.

Locurile din spate sunt un adevărat birou, complet funcţional, pasagerii putând să îşi conducă afacerile chiar în timpul călătoriilor dintre două întâlniri. Prin intermediul unui centru de comandă, amplasat în consola centrală, accesul la internet este facilitat sau se pot efectua apeluri telefonice. Nici partea recreaţională nu este neglijjată, limuzina putând fi şi o excelentă sală de concert, datortiă posibilităţii de a îţi conecta iPodul. Nu puteau lipsi din dotare, DVD player-ul şi ecranele de 10 inchi integrate în scaunele din faţă.

Sub capotă nu există modificări faţă de versiunea de serie, mecanicii fiind probabil ocupaţi cu contemplarea designerilor care au contribuit la particularizarea interiorului şi exteriorului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.