Maserati Quattroporte facelift

Autor: Cosmin Iordache acum 13 ani Prezentari

Maserati Quattroporte facelift subtilÎn cei cinci ani de viaţă, Maserati Quattroporte a fost comercializat în 15.000 de exemplare, o cifră considerabilă pentru un model eminamente exclusivist şi cu un preţ pe măsură. Pentru că cifrele de vânzări au fost grăitoare pentru succesul modelului, faceliftul nu a avut un caracter radical. Dar, totuşi este evident că avem în faţă un model asupra căruia designerii au intervenit cu tuşe noi.

În primul rând, farurile faţă au un design revizuit şi fac loc în partea inferioară unei reţele de LED-uri pentru a respecta noile trenduri ale industriei. De asemenea, grila şi spoilerul au fost redesenate în spiritul sportivităţii

Linia laterală a modelului a fost puţin modificată, căpătând un aer mai zvelt şi mascând mai bine proporţiile. Oglinzile laterale au o formă mai aerodinamică, decât până în prezent. Sub capotă nu există modificări, acelaşi propulsor de 4.2 litri V8 şi 400 de cai fiind montat.

Marea noutatea pentru 2009 va fi însă versiunea Quattroporte S care împrumută propulsorul de 4.7 litri de la GranTurismo şi oferă 430 de cai. Ambele modele vor beneficia de o cutie ZF cu şase rapoarte automată, cu opţiune de operare manuală prin padele

Interiorul se laudă cu intervenţii minore stilistice şi un nou sistem multimedia plus două tipuri de piele “Marrone Corniola” şi “Sabbia”. Noul model va fi lansat în septembrie, dar clienţii dornici pot să înceapă să economisească de pe acum.

Citește și...


Comentarii
Inchide