Mazda 3 Sedan - Lansarea oficială

Se ia vechea Mazda 3 Sedan, se amestecă împreună cu noua Mazda 6 şi iată ce iese.

Interior mai bun calitativDacă la exterior ne-am lămurit, fiind păstrată forma dar condimentată cu elemente de design de la Mazda 6 şi chiar RX-8, în interior situaţia nu este cu mult diferită. S-a dorit păstrarea unei identitaţi vizuale, chiar dacă majoritatea componentelor au fost schimbate. Ceasurile de bord sunt acum şi mai îngropate, materialele sunt mai bune, o poziţionare originală a display-urilor pe aceeaşi linie orizontală şi un nou volan cu trei spiţe.

În ceea ce priveşte partea tehnică, avem momentan disponibile pentru piaţa americană două motorizări cu 4 cilindri. Un 2.0 de 148 CP la 6500 rpm şi un 2.5 litri de 167 CP la 6000 rpm. Primul propulsor este cuplat la o cutie manuală cu trepte, care primeşte încă o viteză atunci când face echipă cu motorul mai mare.

Opţional, este disponibilă pe ambele versiuni şi o cutie automată cu 5 trepte. Mazda încă nu a dat publicităţii detalii despre viitoarele preţuri, însă ne aşteptăm la unele foarte atractive. Mazda 3 hatchback va fi lansată în decembrie, pentru ca de anul viitor să demareze vânzările pe toate pieţele.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.