Mazda 6 - Atenza facelift minor

Mazda a prezentat în Japonia noul model Atenza. De fapt noul model este mult spus. Vorbim practic de un mic facelift foarte mic aplicat modelului de clasă medie Atenza.

Mazda 6 - Atenza facelift minor Mazda 6 - Atenza facelift minor

Un nou motor pe benzinaMazda Atenza este cunoscută şi în restul lumii şi ca Mazda 6, astfel că modificările pe care le putem vedea în pozele alături vor ajunge cel mai probabil şi pe modelul european până la finalul acestui an. Prima problemă este că la prima vedere, sunt cam greu de identificat acele modificări.

Dacă în partea din faţă grila faţă este una nouă, aerisirile laterale sunt mai mari acum iar jantele de 17 şi 18 inch sunt unele noi, în spate detaliile fac diferenţa, cel puţin la nivelul blocurilor optice. În interior, Mazda 6 facelift vine cu modificări la nivel de materiale folosite, ambianţa interioră având astfel un aer de noutate.

Şasiul a fost îmbunătăţit pentru o ţinută de drum mai bună, mai ales la viteze mari. Iar sub capotă regăsim un nou motor de 2.0 litri cu injecţie directă. Mai multe detalii însă nu au fost furnizate. În Europa, noua Mazda 6 facelift îşi poate face apariţia publică încă de la Salonul Auto de la Geneva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.