Mercedes Benz 300SL Gulwing Panamerica

În timp ce nemţii de la Mercedes tocmai ce pregătesc un adevărat succesor al legendei 300SL, americanii au de gând să rivalizeze cu propria viziune.

Mercedes Benz 300SL Gulwing Panamerica Mercedes Benz 300SL Gulwing Panamerica

Senzatie maxima pe stradaDacă noul Mercedes SLC va fi o maşină cu adevărat modernă, de la design până la tehnologie, soluţia propusă de americani pune mai mult accent pe păstrarea designului vechiului 300SL, care va primi doar câteva modificări de detaliu. Şasiul cu suspensie independentă la toate roţile, reglabilă, va avea montat un motor V8 de 5,5litri, 370 CP şi 530 Nm, pentru ca din 2010 să fie disponibil şi un V6 de 320 CP şi 360 Nm, ambele propulsoare fiind cuplate la o cutie de viteze cu şase trepte.

Caroseria din aluminiu va păstra formele vechiului model, ca de altfel şi jantele AMG de doar 17 inch cu pneuri 235/45 R17 Continental Sport Contact. În interior multă piele roşie şi o reproducere fidelă a ceasurilor de bord de la originalul 300SL. Nici o vorbă despre preţ însă. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.