Mercedes Benz C250 CDI BlueEfficiency

Autor: Silviu Draganescu acum 15 ani Prezentări

Cuplul de 500 Nm este impresionantGermanii de la Mercedes Benz au dezvoltat un nou motor turbo diesel, cu o capacitate cilindrică de 2,2 litri, 4 cilindri, 204 CP şi un cuplu imens de 500 Nm. Montat pe caroseria unui C-Class şi combinat cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte, noul propulsor accelerează maşina de la 0 la 100 km/h în doar 7 secunde şi are o viteză maximă de 250 km/h.

Aşadar performanţele dinamice excelente. Ei bine şi consumul tot acelaşi epitet îl primeşte, cu 5,2 litri arşi în medie la fiecare 100 de km, noul C-Class fiind şi foarte economic. De ecologie nu mai zicem, cele 138 de grame de CO2 emise la fiecare km fiind foarte puţine, mai ales dacă luăm în considerare dimensiunile şi puterea motorului. Vestea bună este că noul propulsor va fi montat şi pe viitoare gama E-Class dar şi pe GLK-Class.

Pentru a marca lansarea noului model, Mercedes Benz va oferi o ediţie specială ce va porni de la 40.638 de euro în Germania. Printre detaliile ce o vor deosebi de restul gamei amintim de noile oglinzi exterioare, aerodinamică îmbunătăţită, cauciucuri cu rezistenţă redusă la înaintare şi un nou sistem de direcţie ce reduce lucrul pompei de asistare atunci când nu este nevoie de acţiunea acesteia.

 

VEZI TOATE ANUNŢURILE MERCEDES.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide