Mercedes-Benz Citan – primul Renault german

Autor: Laurenţiu Florescu 17 apr. 2012 Prezentări

Mercedes-Benz Citan este răspunsul producătorului german pe piaţa vehiculelor comerciale urbane. Din punct de vedere al aspectului exterior, micul Citan se încadrează în noua linie de design Mercedes, care, în viitor va fi transmisă şi celorlalte vehicule comerciale ale mărcii.

Viitorii clienţi vor putea alege dintre trei modele de caroserie, în funcţie de nevoile fiecăruia: Compact, Long şi Extra-Long. Din punct de vedere al siguranţei, producătorul german nu dezamăgeşte nici când vine vorba de vehicule comerciale. Mercedes Citan vine standard cu ESP, ABS, VDC (Vehicle Dynamic Control), TCS şi ASR (Acceleration Skid Control). În interiorul cabinei gasim materiale mai dure şi mai rezistente, specifice acestui segment. Ergonomia a fost una dintre priorităţile principale pentru constructorul german, acesta afirmând că Citan este cel mai confortabil model din clasa sa.

Pe mica dubă din Stuttgart sunt disponibile trei motorizări diesel, cu puteri care variază între 75 CP şi 110 CP şi un propulsor pe benzină ce produce 115 CP. Ultima variantă este echipată standard cu sistemul Start&Stop, disponibile şi pe variantele diesel dar ca dotare opţională.

Mercedes-Benz Citan va fi prezentat oficial la Hanover, în luna septembrie a acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide