Mercedes-Benz Citan - primul Renault german

Producătorul din Stuttgart a aruncat pe piaţa vehiculelor comerciale un nou concurent, Mercedes-Benz Citan, bazat pe platforma binecunoscutului Renault Kangoo.

Mercedes-Benz Citan - primul Renault german Mercedes-Benz Citan - primul Renault german

Mercedes-Benz Citan este răspunsul producătorului german pe piaţa vehiculelor comerciale urbane. Din punct de vedere al aspectului exterior, micul Citan se încadrează în noua linie de design Mercedes, care, în viitor va fi transmisă şi celorlalte vehicule comerciale ale mărcii.

Viitorii clienţi vor putea alege dintre trei modele de caroserie, în funcţie de nevoile fiecăruia: Compact, Long şi Extra-Long. Din punct de vedere al siguranţei, producătorul german nu dezamăgeşte nici când vine vorba de vehicule comerciale. Mercedes Citan vine standard cu ESP, ABS, VDC (Vehicle Dynamic Control), TCS şi ASR (Acceleration Skid Control). În interiorul cabinei gasim materiale mai dure şi mai rezistente, specifice acestui segment. Ergonomia a fost una dintre priorităţile principale pentru constructorul german, acesta afirmând că Citan este cel mai confortabil model din clasa sa.

Pe mica dubă din Stuttgart sunt disponibile trei motorizări diesel, cu puteri care variază între 75 CP şi 110 CP şi un propulsor pe benzină ce produce 115 CP. Ultima variantă este echipată standard cu sistemul Start&Stop, disponibile şi pe variantele diesel dar ca dotare opţională.

Mercedes-Benz Citan va fi prezentat oficial la Hanover, în luna septembrie a acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.