Mercedes Benz CL500 Anniversary Edition

Autor: Cosmin Iordache 23 apr. 2009 Prezentări

Se aniversează 100 de ani de când actualul logo, cel cu stea în 3 colţuri, a fost oficial declarat marcă înregistrată Mercedes Benz. Pentru a sărbători acest eveniment, constructorul din Stuttgart va scoate o ediţie specială a Mercedes Benz CL500 Anniversary Edition. Acest model vine într-o culoare unică şi, bineînţeles, are evidenţiată sigla creată din alamă poleită.

În afară de aceste elemente comemorative ale logoului original, noua versiune vine cu un pachet sportiv de la AMG, conţinând spoilere şi praguri noi cu inserţii cromate. Jantele sunt de asemenea, de la tunerul de casă şi au dimensiunea de 20 de inchi, dar vor fi disponibile doar pe acest model având în centru sigla istorică Mercedes şi o coroană de lauri. La motor Mercedes CL500 Anniversary Edition nu beneficiază de un tratament special, resursele de putere fiind aceleaşi ca la un CL500 standard.

În interior cele mai fine materiale din visteria Mercedes sunt oferite, schema cromatică fiind de negru, specific lemnului de viţă nobilă, şi bej-cafeniu, provenit de la piele. Cele mai noi gadgeturi vor fi disponibile, lista fiind interminabilă, dar menţionăm sistemul DVD changer cu 6 discuri şi ecran cu fucţie splitview. Preţul este unul pe măsură, această ediţie specială costând în plus 17.850 de euro peste cel mai bine dotat CL500, totalul ajungând la 137.445 euro

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide