Mercedes Benz CL65 şi 63 AMG facelift – imagini oficiale

Schimbările estetice ale gamei Mercedes-Benz CL se repercutează şi asupra versiunilor AMG, care primesc şi mai multă putere.

Mercedes-Benz CL65 AMG şi CL63 AMG se aliniază noii imagini de marcă Mercedes-Benz, primind implanturile cu LED-uri, noile blocuri optice şi noua grilă. Fiind însă versiuni speciale se diferenţiază de versiunile standard prin spoilerul mai agresiv şi chiar între ele, 65-ul având elemente de aluminiu nou inserate atât în partea frontală cât şi cea posterioară. Schimbările din interior sunt similare cu cele arătate deja de Mercedes-Benz pe S Class, luxul fiind cuvântul de ordine al elegantului coupe.

Şi sub capotă se întâmplă transformări. CL63 AMG, nu prea îşi mai merită numele, pentru că primeşte un transplant cu noua inimă 5.5 V8 bi-turbo care oferă 536 CP şi un cuplu de 800 Nm. Este un salt destul de spectaculos, noul motor având un răspuns mai viguros, datorită celor 14 CP în plus şi a cuplului mai generos cu 170 Nm!. Pachetul AMG Performance Package aduce însă un plus de putere consistent, noul CL atingând astfel 563 CP.

Mercedes-Benz CL65AMG

Şi Mercedes-Benz CL65 AMG se laudă cu un mic dopaj, dar păstrează propulsorul V12. 621 CP este noua putere livrată de CL65 AMG facelift, cu 18 mai mult, dar cuplul este nealterat, atingând tot 1.000 Nm. În materie de performanţe Mercedes-Benz CL63 AMG atinge 100 km/h în 4,4 secunde (sau 4,3 secunde cu pachetul special), iar CL65 AMG se laudă cu doar 4,2 secunde pentru a atinge acel prag.

Lansarea se va consemna în acelaşi cadru cu versiunea normală, adică la Salonul de la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.